Mar 11

ДетоксиФайв: ВЪПРОСИ и ОТГОВОРИ

ДетоксиФайвВО

 

Защо ДетоксиФайв съдържа точно тази комбинация от съставки?

 

ДетоксиФайв събира в себе си силата на андрографиса, леспедезатамащерката, репея и селена, за да подпомогне естествените обменни и пречистващи процеси в организма. Всяка от съставките е специално подбрана, тъй като отговаря за удовлетворяване на нуждите на най-важните детоксикиращи органи и системи – за предпазване на клетките им, неутрализирането на токсините и обменните разпадни продукти и изхвърлянето от организма на вредоносните субстанции. Съставките действат синергично и подпомагатцялостната детоксикация на организма, тъй като прочистването трябва да бъде единен и цялостен процес.

 

Натурален продукт ли е ДетоксиФайв?

 

ДетоксиФайв е натурален продукт. Той съдържа висококачествени и стандартизирани екстракти и селен (органична L-selenomethionine форма). Дори при помощните съставки в продукта, които са необходими за постигането на таблетната форма, нейната цялост и разтворимост в организма след прием, не са влагани животински продукти, изкуствени оцветители, консерванти или филми.

 

Каква е схемата на прием на ДетоксиФайв?

 

Продължителността на приема на продукта зависи от индивидуалните нужди на организма. Ако човек иска да се пречисти профилактично, тогава препоръчителният прием е 2 пъти на ден по 1-2 таблетки с повечко вода за 15 до 30 дни. След това за същия период може да се направи почивка и курсът да се повтори. Ако има констатирани заболявания или човек е изложен на повече токсини, стресова работна среда, вредни производства, тютюнопушене, употреба на алкохол, отслабена имунна система или медикаментозни лечения, може да взима продукта 2 пъти на ден по 2 таблетки в продължение на два – три месеца.

 

Може да се консултирате със специалист, ако смятате, че имате нужда от по-дълготраен прием.

 

Колко пъти годишно е добре да се прави цялостна детоксикация на организма?

 

Специалистите препоръчват курс на детоксикация да се прави при всяка смяна на сезоните или според индивидуалните нужди. Можете да подпомогнете процеса на пречистване, като изградите здравословен хранителен режим със завишен прием на плодове и зеленчуци, пиете повече вода, спортувате и си осигурите пълноценен сън.

 

Може ли продуктът да се взима по време на бременност?

 

Не, ДетоксиФайв не трябва да се приема по време на бременност.

 

Кога след антибиотично лечение е добре да се започне прием на ДетоксиФайв?

 

Можете да започнете приема на продукта веднага, като е препоръчително за вземате 2 таблетки два пъти дневно с повече вода. Нека приемът е поне месец. След това бихте могли да направите едномесечна почивка и да повторите курса.

 

  • от DetoxiFive
  • 0 Коментара

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *