Детоксикация

детокс

“Чистотата е половин здраве.”
Българска народна мъдрост

 

Специалистите съветват да следваме детоксикиращ режим при всяка смяна на сезона.

 

Потребността от детоксикация и продължителността на пречистването на организма е индивидуална за всеки човек. Тук вие ще имате възможността да си направите собствен режим и детокс дневник.

 

Преди да започнете, е добре да се запознаете с основните причини за интоксикация и важността от цялостно пречистване на тялото. ТУК ще намерите безплатна книжка за детоксикация, пълна с полезна информация за пречистването на организма.

 

От незапомнени времена  хората са откроявали етичното пречистване като основополагащо и са засвидетелствали неговата роля за по-доброто здравословно състояние.  Една китайска мъдрост гласи: “Работи върху пречистването на мислите си! Ако нямаш лоши мисли, няма да имаш лоши постъпки.”

 

Макар и да съществуват определени негативни фактори, които трудно можем да избегнем (най-вече свързвани с качеството на околната среда, храната и водата, както и определени предразположения към здравни неразположения), по-определящи за здравето се явяват ежедневните ни решения по отношение на начина на живот. Опитайте се да слушате тялото си и то най-добре знае от какво имате нужда.

 

  • от DetoxiFive
  • 0 Коментара

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *