Специалистите съветват да следваме детоксикиращ режим при всяка смяна на сезона.

Потребността от детоксикация и продължителността на пречистването на организма е индивидуална за всеки човек. Тук вие ще имате възможността да си направите собствен режим и детокс дневник.

Преди да започнете, е добре да се запознаете с основните причини за интоксикация и важността от цялостно пречистване на тялото. ТУК ще намерите безплатна книжка за детоксикация, пълна с полезна информация за пречистването на организма.

От незапомнени времена хората са откроявали етичното пречистване като основополагащо и са засвидетелствали неговата роля за по-доброто здравословно състояние. Една китайска мъдрост гласи: “Работи върху пречистването на мислите си! Ако нямаш лоши мисли, няма да имаш лоши постъпки.”

Макар и да съществуват определени негативни фактори, които трудно можем да избегнем (най-вече свързвани с качеството на околната среда, храната и водата, както и определени предразположения към здравни неразположения), по-определящи за здравето се явяват ежедневните ни решения по отношение на начина на живот. Опитайте се да слушате тялото си и то най-добре знае от какво имате нужда.

За да следите своята детоксикация, използвай бутона Вход. Ако все още нямате профил, можете да се регистрирате от бутона Регистрация.