Dec 05

DetoxiFive за имунната система и здраве през студените дни

winter-1127201_1920

При проявата на първи симптоми на боледуване през зимните сезони, ние често прибягваме към медикаменти, базирани на изкуствено създадени химични съединения. Тези вещества водят до бързо премахване на симптомите на боледуването, но понякога водят до по-сериозно боледуване и често намаляват силата на имунната ни система и другите естествени механизми, чрез които тялото ни се справя със заболяванията. DetoxiFive представлява природно решение за много от проблемите през зимата, защото, освен за детоксикацията на организма, той притежава благоприятни деиствия, които са ценни през студените зимни дни. Detoxifive влия благоприятно на белите дробове, дихателните пътища, лекуването от грип и настинка, имунната система и нормалното функциониране на организма без токсини.

Андрографисът и мащерката са билки с широко приложение, които от хилядолетия се използват при проблеми с дробовете, дихателните пътища, настинки и грип. Андрографисът и мащерката притежават противовъзпалително действие, което успокоява възпаленото гърло, като мащерката успокоява мускулите на трахеята при сериозна кашлица. В допълнение с това мащерката засилва и спомага функцията на ресничките в епителната тъкан на гърлото. По този начин се засилва отделянето на секрет, които се е натрупал в дробовете. Двете билки заедно притежават и антисептични, антибактериални и антиинфекциозни деиствия, които ги правят изключително подходящи както при настъпило вече боледуване, така и за профилактична употреба. Този синергичен механизъм на действие на двете билки помага бързо оздравяване от настинка, грип и други болести на дихателните пътища през студените дни.

Андрографисът и селенът помагат за засилване на имунната система в битката с бактерии и вируси. Андрографисът притежава имунностимулиращо действия, като спомага живота на желания брой клетки, съставящи имунната система. Проучвания сочат, че андрографисът спомага множенето на Т-лимфоцитите, които се образуват в тимусната жлеза, която е част от имунната система. От друга страна, селенът е изключително важен микроелемент. Селенът е в основата на множество биохимични процеси в тялото, като част от това е изграждането на  селеноцистеин съдържащи протеини. Проучвания сочат, че селенът, заедно с цинкът и други микроелементи са ключови за изграждането на силна иммуна система.

Както при всички други сезони, така и през зимата е важно организмът да бъде пречистен от токсини, за да функционира нормално. Предпазването на организма от замърсители е важно за справянето му с боледувания през зимата, а DetoxiFive притежава мощна формула от андрографис, мащерка, репей, леспедеза и селен, които предпазват организма от токсини и засилват пречистващите и възстанояващите процеси в черния дроб, белите дробове, кръвта, бъбреците и лимфата. Прочети повече на: http://detoxifive.com/about/

Организмът би се справил много по-лесно с всички предизвикателства, които му предлага зимният сезон ако функционира на чисто със здрави дробове и дихателни пътища и засилена имунна система.

 

  • от DetoxiFive
  • 0 Коментара

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *