За DetoxiFive

Човешкото тяло е изложено на разнородни замърсители. Те влизат у нас с въздуха, с храните и напитките, чрез козметиката, препаратите за бита, лекарствата. Чрез кръвта се разнасят и натрупват в различни органи и системи. Ако токсините* не успеят да се изхвърлят навреме от организма, обмяната на клетъчно ниво се затормозява.

 

Aндрографисът, известен още като „крал на горчивото”, ускорява обезвреждането и елиминирането на токсините чрез черния дроб и жлъчката. Отделянето на повече жлъчка започва още с попадането на малки количества от горчивата билка в устната кухина и гърлото. Андрографолидите в Андрографиса намаляват вредата върху черния дроб от употребата на алкохол и някои лекарства, сред които парацетамол. Билката действа благоприятно и върху детоксикиращата работа на бъбреците. Мощен имуностимулатор е.

 

Леспедезата пречиства по уникален механизъм кръвта и съдовата мрежа на бъбреците. За разлика от повечето диуретици, които просто промиват пикочните пътища, Леспедезатаподобрява работата на гломерулите (клъбца от кръвоносни съдове). Те филтрират кръвта от отрови. Следователно билката осигурява не само пречистване на самите бъбреци, но и на кръвта, от токсини и обменни разпадни продукти.

 

Мащерката се използва ефективно при широк спектър белодробни проблеми. Тя притежава отхрачващо, антиспазматично и муколитично действие. Благоприятният ѝ ефект се дължи на ценни етерични масла. Те биват абсорбирани от лигавицата, където стимулират жлезистите ѝ клетки и власинките на епитела. Така се подобрява елиминирането на секретите, микробните тела, замърсителите от околната среда, дериватите на тютюна и т.н.Билката действа антибактериално и подобрява храносмилането.

 

Репеят е особено ценен за повечето проблеми с кожата и косата. Действа и вътрешно чрез фитостеролите си, които подобряват мастната обмяна, и чрез жлъчегонни, противовъзпалителни и антиалергични съставки. Активните вещества на Репея стимулират отделянето на отпадъците от кръвта и потока на лимфата, което оказва влияние на цялостното снабдяване на органите с кръв и хранителни вещества. Укрепва съединителната тъкан. Елиминира застоялите течности от тялото.

 

Органичният Селен е изключително важен за организма. Той е мощен антиоксидант и основен клетъчен протектор, предпазващ от токсичния ефект на тежките метали. Оптимизира сърдечносъдовата система и стимулира имунитета.

 

ДетоксиФайв е формула от пет натурални съставки със специфични механизми за подпомагане на естествените обменни и пречистващи процеси в организма. Продуктът допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалната функция на имунната система.

 

 

Защо ДетоксиФайв съдържа точно тази комбинация от съставки?

 

ДетоксиФайв събира в себе си силата на андрографиса, леспедезата, мащерката, репея и селена, за да подпомогне естествените обменни и пречистващи процеси в организма. Всяка от съставките е специално подбрана, тъй като отговаря за удовлетворяване на нуждите на най-важните детоксикиращи органи и системи – за предпазване на клетките им, неутрализирането на токсините и обменните разпадни продукти и изхвърлянето от организма на вредоносните субстанции. Съставките действат синергично и подпомагат цялостната детоксикация на организма, тъй като прочистването трябва да бъде единен и цялостен процес.

 

Натурален продукт ли е ДетоксиФайв?

 

ДетоксиФайв е натурален продукт. Той съдържа висококачествени и стандартизирани екстракти и селен (органична L-selenomethionine форма). Дори при помощните съставки в продукта, които са необходими за постигането на таблетната форма, нейната цялост и разтворимост в организма след прием (научете повече ТУК), не са влагани животински продукти, изкуствени оцветители, консерванти или филми.

 

Каква е схемата на прием на ДетоксиФайв?

 

Продължителността на приема на продукта зависи от индивидуалните нужди на организма. Ако човек иска да се пречисти профилактично, тогава препоръчителният прием е 2 пъти на ден по 1-2 таблетки с повечко вода за 15 до 30 дни. След това за същия период може да се направи почивка и курсът да се повтори. Ако има констатирани заболявания или човек е изложен на повече токсини, стресова работна среда, вредни производства, тютюнопушене, употреба на алкохол, отслабена имунна система или медикаментозни лечения, може да взима продукта 2 пъти на ден по 2 таблетки в продължение на два – три месеца.
Може да се консултирате със специалист, ако смятате, че имате нужда от по-дълготраен прием.

 

Колко пъти годишно е добре да се прави цялостна детоксикация на организма?

 

Специалистите препоръчват курс на детоксикация да се прави при всяка смяна на сезоните или според индивидуалните нужди. Можете да подпомогнете процеса на пречистване, като изградите здравословен хранителен режим със завишен прием на плодове и зеленчуци, пиете повече вода, спортувате и си осигурите пълноценен сън.

 

Може ли продуктът да се взима по време на бременност?

 

Не, ДетоксиФайв не трябва да се приема по време на бременност.

 

Кога след антибиотично лечение е добре да се започне прием на ДетоксиФайв?

 

Можете да започнете приема на продукта веднага, като е препоръчително за вземате 2 таблетки два пъти дневно с повече вода. Нека приемът е поне месец. След това бихте могли да направите едномесечна почивка и да повторите курса.

 

  • от DetoxiFive
  • 0 Коментара

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *