Mar 30

Пролетно пречистване с DetoxiFive

woman

Пролетта изисква да започнем на чисто, да обърнем внимание на чистотата в къщата, шкафовете, прозорците… Това никак не е случайно. Време е да пуснем слънцето в домовете си и приветливо да му се усмихнем.  А защо не правим това и с телата си? Всъщност нашият организъм има свои собствени механизми за пречистване – чрез черния дроб, чрез бъбреците, червата, порите. Условието да поддържаме в отлична кондиция тези системи повишава значително качеството ни на живот и здравословното ни състояние.

Може би никога не сме били изложени толкова много на вредни химични влияния, както сега. Умората, стресът, алергиите, главоболието, проблемите с храносмилането и слабостите на имунната система са само бегла част от напрегнатото ни ежедневие.

Добре е да се обърне внимание на цялостното прочистване на организма, като следим за стимулирането на естествените му самоочистващи механизми.

Андрографисът, Леспедезата, Мащерката, Репеят и органичният Селен действат синергично и подпомагат естествените обменни и отделителни процеси в организма. Те влияят на основните детоксикиращи органи и системи, като стимулират пречистването им.

Какво ви е необходимо за един пролетен детокс курс (с продължителност 1 месец)?

  • 2 таблетки ДетоксиФайв (DetoxiFive) два пъти дневно, на гладно, с голяма чаша вода.
  • завишете дневния прием на вода. Научете повече ТУК.
  • започнете спорт или си създайте навик да си правите дълги разходки.
  • наблегнете на прясната и качества храна. Ограничете полуфабрикатите и продуктите с рафинирана захар и подсладители, с бяло брашно, с хидрогенирани масла и трансмазнини. Фибрите са чистачи на организма, затова не забравяйте да ги включвате в менюто си. Те се грижат за чревното здраве и помагат при запек.
  • усмихвайте се повече, дори се смейте силно, с глас. Смехът е лек.
  • почивайте си пълноценно и си осигурете качествен сън. Комбинацията от валериана, хмел и копър благоприятства лесното заспиване и подобрява качеството на съня, което е ключово за възстановяването на организма и правилното функциониране на нервната система.

 

  • от DetoxiFive
  • 0 Коментара

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *